Езеро Ванака, Нов Зеланд. И една прекрасна куќа покрај брегот.

Дизајнот и изработката на куќата со површина од 440м² се одлично вклопени во околината. Толку, што се има чуство дека куќата постои на тоа место од секогаш а, не дека е изградена во 2012.

Со некои современи функции е подобрена функционалноста и економичноста на објектот, но тоа во никој случај не го нарушува моментот на удобност и спокој, би рекле домаќинлук, кој преовладува во куќата.

А, погледот, кој од скоро секое катче од куќата се простира кон езерото, долината и блиската планина, погледот е непроценлив.

a0

a1

a4

a9

a77

a412

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

View all posts