Моќта на хаштагот  може да види по примерот #KUboobs . Овој хаштаг е дело на Тифани Кент која дојде на идеа за подршка на факултетскиот тим Jayhawks преку објавување на твитер фотографии на студенти со маици на Jayhawks. Со тек на време овој трендинг прерасна со движење или како тие милуваат да кажат boobment. Аналогно на ова и ние си имаме #цицки

42 40 39 38 36 35 34 33 32 29 (1) 28 (1) 27 26 (1) 24 23 22 (1) 21 (1) 20 (1) 19 (1) 17 (1) 16 15 14 13 (1) 12 11 10 08 (1) 07 06 05 (1) 03 (1) 02 (1) 01

http://kuboobs.com/

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

View all posts