Некои момци ќе направат сè за да ги усреќат своите девојки – дури и ако тоа е на своја штета.

Sad Etsy Boyfriends е блог на Tumblr посветен на група мажи кои се ”приморани” да позираат во креациите на нивните девојки за Etsy (сајт за продажба на рачни изработки и  vintage-предмети).

Има овде и усилени насмевки и јадосани погледи. Фотографиите се некако ”болно” чудни но, и урнебесно смешни. А, какви модели се момците? 

Па, уверете се и сами:

 

de1
de2
de3
de4
de5
de6
de7
de8
de9
de10
de11
de12

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

View all posts