Накратко за Kalie Garrett: Има 22 години, студира уметност и историја на уметност во Пенсилванија, со фотографија се занимава повеќе од 4 години.

Нејзината кариера како фотограф је започнува кога ја објавува првата фотографија на која се фокусира и ји истражува човечката фигура преку авто-портрет. Во последните 4 години Кели работи и ја комбинира својата дво-димензионална фотографска работа со тро-димензионалниот свет.

Добро и оди нели? Погледнете ги фотографиите на Кели:

c1

c2

c3

c4

c5

c8

c9

c10

c11

c12

c13

c14

c15

c16

c18

c19

c21

c22

c25

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

View all posts