Италијанската стилистка Elena Mora заедно со фотографката Karsten Wegener креираа серија на фотографии со состојки од нашите омилени јадења.

Насловот на фото-серијалот е Балансирана исхрана и ги претставува главните состојки за подготвување на Лосос, Пита со јаболки, Пица Маргарита и Супа Минестроне, поставени на начин на кој храната е буквално избалансирана до перфекција.

 

losos
pita od jabolki
Pica Margherita
supa Minestrone

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

View all posts