Иако го носи името Исланд (Iceland,  земја на мразот) сепак островот не е, како што се мисли, целосно покриен со мраз.

Прекрасни пејсажи, непрегледна убавина, небо, земја, вода…Се е тоа Исланд!

Германскиот фотограф Шоненбергер ”фати” само дел од убавините на Исланд. Ние ќе ви откриеме дел од нив:

ice1

ice2

ice3

ice4

ice5

ice6

ice7

ice8

ice9

ice10

ice11

ice12

ice13

ice14

ice15

 

 

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

View all posts