Неверојатно патување низ Шангај, различен и ексцентричен, дом на 23 милиони луѓе. 

Доживејте ја промената на ритмот, миговите во денот, душата на градот со ова  тime-lapse видео снимено од фотографот Роб Витворт и експертот за урбани средини ЈТ Синг.

Видеото ќе ве остави без здив, ќе посакате и вие да сте таму, во милионската светска метропола, ќе посакате и вие да сте дел од Шангај -”Градот-над-морето”.

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

View all posts