Асфалтот, бетонот, металот го окупираа светот. Се помалку има зелени површини, белите дробови на планетата, за жал, се се помали и помали. 

И наместо да се жалиме, да превземеме нешто! Во двор, во домот…а зошто да не и во канцелариите? И онака таму го поминуваме поголемиот дел од денот.

Одберете зеленило (дрвца, цвеќиња, саксијски растенија) и распоредете ги низ просторијата. Дозволете продор на светлина и редовно полевајте ги. 

Еве еден убав пример:

[metaslider id=22186]

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

View all posts