Постојаниот пад на продажбата на книги во книжарниците наспрам војните на електронските издавачи на книги, не не спречуваат да уживаме во предностите кои ги има книгата во нејзиното оригинално издание – хартијата. Мирисот, шушкањето на страниците и гордоста од нашите колекции на книги ќе бидат пресудни во опстанокот на книгите во печатено издание. Секако и овие прекрасни држачи кои ги чуваат вашите омилени книги допринесуваат за тоа. Наидовме на неколку примери – од малку чудни до навистина ексцентрични, едноставни но и необични. Како што изборот на литература зборува за вашата личност, така држачите за книги зборуваат за вашиот карактер. Кој е вашиот избор?

 

slide_7947_105894_large slide_7947_105900_large slide_7947_105901_large slide_7947_105908_large slide_7947_105909_large slide_7947_105946_large slide_7947_105920_large slide_7947_105962_large slide_7947_105927_large slide_7947_105979_large slide_7947_106035_large

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

View all posts