21312_219765968147931_1863484326_n

Kонтакт

 

Интернетот е глобално село. Ќе се најдеме 🙂 Но, сепак:

  • Ало, ало на тел. 070 437 863

  • Бирајте, гулаб-писмоносач или пратете ни mail на [email protected]

  • Вашите написи, за што сме ви мноооогу благодарни, праќајте ги на [email protected]

  • Уредникот можете да го “гњавите” на [email protected]

  • Фактури и сметки примаме на [email protected]

  • Огласувачи, бујрум на [email protected]

  • За прашања, коментари или поздрав пополнете го контакт-формуларот

 

 

[contact-form-7 id=”13056″ title=”Contact form 1″]

Add comment

Your email address will not be published.