Category - ЖИВОТ

Moreto na lotosite

La Vie en rose

Погледнете го светот низ розови наочари! Може и нема да биде потребно, светот е убав и без тоа…и розов е. Едит Пјаф нека ви оди во позадина...

salatacover

Време е за салата!

Пролетта е во полн сјај! Ако по нешто може да се суди тоа е изобилството на млади пролентетни зеленчуци и овошја. Дајте му малку одмор на вашиот...