ЖИВОТ

Планета Земја: Најљубезната домаќинка

Нашата планета.Зелена. Сина. Прекрасна. Најубавото место за живеење во целата галаксија. Погледнете ги фотографиите…

Жешките навивачки

Во пресрет на 20то светското првенство во фудбал кое ќе се одржи во Бразил…

Албумот на Јао Минг

Фотки од Јао Минг, еден од највисоките играчи во НБА

Необичниот продавач на eBay

Ви треба дел за Вашиот мотор?  “Babenotincluded.” го има на eBay. Секси начин за продавање…

3Д тетоважи

 Оптичката илизуја во овие тетоважи прави тие да изгледаат тридимензионално  

Влакнести чорапи

 Кинеските производители создадоа чорапи кои треба да ги одвратат перверзните погледи кон младите девојки…

Бајката на една мајка

Креативна мајка и заспано бебенце… и ете! Бајките и приказните за мали деца се…

Ситуација на улица

Навидум, обични животни ситуации на сосем обични локации. Но, сепак… Со внимателно мерење и…

”Ново” сонце ги грее норвежаните

Жителите на норвешкиот град Рјукан во областа Телемарк, за прв пат во ова време…

Кога ќе се спојат бојата и телото – Фестивал!

На Вуртерзе (Wörthersee), алпско езеро на југот на Австрија во покраината Корушка по трет…

Најслатките модели на светот

Секој родител му се радува на своето новороденче. Секој сака да има фотографија од…

Диети за слабеење – мода, потреба, нужно зло?

Одговорот веројатно зависи од тоа кој како ги разбира или толкува. Наспроти општо прифатеното и…

Тато ме сака мене и јас го сакам тато

Не е потребно посебно славење,  не е потребен посебен ден, затоа што љубовта и…

Холистички пристап или…

Холистичкиот пристап во класичната медицина или како специјализациите ја “расипаа” медицината Според речникот, под…

Е, ова е Шангај!

Неверојатно патување низ Шангај, различен и ексцентричен, дом на 23 милиони луѓе.  Доживејте ја…

Домот вели: Обои ме со сонце!

Како подобро да го осветлите домот ако не со сончевата жолта боја? Боењето на…

Букет полн пролет

Внесете ја пролетта во вашите домови. Изобилството на цветови и бои како и адекватните вазни…