ЗЕЗ

Дневна доза 01.05.2013

За почеток на денот,на месецот,да се насмееме. Среќен празник

Дневна доза 30.04.2013

За Ваше денешно расположение ги одбравме следниве фотографии

Дневна доза 29.04.2013

Почеток на работна недела, но ние сме тука за да ви го олесниме тоа.Уживајте

Дневна доза 26.04.2013

Петочки избор на сликички за Ваше расположение

Дневна доза 25.04.2013

За почеток на денот,да ве развеселиме

Дневна доза 24.04.2013

За Ваше утринско расположение тука е дневната доза

Дневна доза 23.04.2013

Денешниот избор на фотографии за Ваше расположение и почеток на денот

Дневна доза 22.04.2013

Дневна доза на смешни фотографии, за полесно да ви почне денот

Дневна доза 19.04.2013

Дневна доза на фотографии за Ваше подобро расположение

Дневна доза 18.04.2013

Дневна доза на духовити и смешни фотографии за Вашето расположение

Дневна доза 17.04.2013

Дневна доза на духовити и смешни фотографии за Вашето расположение

Дневна доза 23.03.2013

Дневна доза на духовити и смешни фотографии за Вашето расположение  

Дневна доза 16.03.2013

Дневна колекција на интересни и смешни слики. Погледнете. Насмевнете се 🙂