ЗАБАВА

Дневна доза 19.03.2014

 

Дневна доза 12.03.2014

 

Дневна доза 11.03.2014

 

Дневна доза 07.03.2014

   

Дневна доза 06.03.2014

 

Дневна доза 05.03.2014

 

Дневна доза 04.03.2014

 

Дневна доза 03.03.2014

 

Дневна доза 28.02.2014

 

Дневна доза 27.02.2014

 

Графити

Графити кои ги красат улиците , а се инспирирани од видео игри!  

Дневна доза 26.02.2014

 

3Д тетоважи

 Оптичката илизуја во овие тетоважи прави тие да изгледаат тридимензионално