ЗАБАВА

Оскари 2015

Едно поинакво видување на овогодинешните оскари

Дневна доза 09.02.2015

 

ВБУ МУЗИЧКИ РЕГИСТАР

ВБУ МУЗИЧКИ РЕГИСТАР Љубовта кон музиката на Васил Буралиев резултираше со создавање на нов…

Графити, уметност од улицата

Графитите претставуваат слики и знаци кои се сликаат или нанесуваат на јавни површини. Некои…

Среќно селфи

Овие двајца правеа селфи!!! И имаа среќа              …

Дневна доза 12.09.2014

 

Жешките навивачки

Во пресрет на 20то светското првенство во фудбал кое ќе се одржи во Бразил…