УМЕТНОСТ

Karen Caldicott. Спој на глина и шоу бизнис

Британската уметничка Karen Caldicott изработува скулптури од глина на познати личности од шоу бизнисот,…

Оптички илузии

Пред вас се неколку слики, кои доколку ги загледате подолго ќе почнат привидно да…

3D Забава

  Имате слободно време на работа? (Нормално дека сте државен службеник) Facebook и YouTube…