ТВИТОЛОГИЈА

Моќта на (кхм, кхм) хаштагот! #KUboobs

Моќта на хаштагот  може да види по примерот #KUboobs . Овој хаштаг е дело…

Упс! Падна Твитер.

Oups! Something is technically wrong. Twitter is over capacity Ноќна мора на голем број…

Theatra – Втор роденден

Втор роденден на независниот театар Theatra  Независниот театар Theatra на 27 април 2013 година…

Ти можеш за двајца

„Ти можеш за двајца“ Pending Coffee Иницијативата го организира својот прв настан во четврток,…

Твитер водич: Основи на твитањето

Твитер е real-time друштвена и информациска мрежа, која овозможува брзо споделување на информации. Твитерот…