Category - ТВИТОЛОГИЈА

579356_494157957318688_450807573_n

Скопје на точак

Нашите пријатели од Критична маса, движење за велосипедизам во Скопје во среда слават роденден, нека им е среќен Ова е поканата!!! 1 година од првата...