ТВИТОЛОГИЈА

Најдоброто од ТВИТЕР 2014

Превземено од  http://i999y.blogspot.com/ Најдоброто од ТВИТЕР 2014    Алкохолот не ти е пријател..ама па…

365те денови на Јане Наумоски

Jане Наумоски a.k.a @mufix наш пријател од мрежите .  -Опиши се Љубител на креативна…

Честитки од Grumpy cat

  Неколку честитки од познатиот “мрчатор” на социјалните мрежи Grumpy cat  

Нашата твитер другарка Фиданска

 Елена Фиданска е битолско чупе. Ја знаеме како фотограф од социјалните мрежи. Но најдобро…

Можеби твитови

  Не се занесувајте дека може нешто да смените кај мажот.Освен ако не носи…

Критична маса #21 – “Избистри го градот на точак”

Датум: 29.01.2014  Тргнување: 17:30, Плоштад Македонија Крај (подигнување на точаците): Парк во Лисиче Скопје е загадено….

Фејсбук во хартија

Познавате некој кој мноооогу сака да биде во постојан контакт со семејството и пријателите…

Како сите станаа жирафи на Фејсбук?

Забележавте ли дека вашите пријатели ја менуваат фотографијата на профилот на Фејсбук и наместо…

Селфи (Selfie) Инфографик

Селфи (Selfie) или Себеслик, Самослик, Автослик, Фото-авто-портрет? За сега, немаме соодветен превод. Но имаме…

Хонда во борба со трошките! Бојно поле:Твитер

Маркетинг тимот на Honda дојде на идеја за интересна (и забавна) Твитер кампања која ги таргетира…

Бесплатен престој во супер хотел? Може, ако имате над 10.000 следачи на Инстаграм

Симпатичниот хотел во Пајрмонт, Сиднеј, Австралија е вистинскиот рај за инстаграмџиите. Зошто? Креиран е…

Копнежот на секоја пиперка – Ајварот!

Неговото Величесто и копнежот на секоја пиперка – АЈВАРОТ! Е, па време му е……

Животот на твитерџијата (стрип)

  Животот на еден твитерџија во трета смена

Ирена Мила – улици во боја

Секогаш со патничка торба зад себе, трагам, кај ќе застанам не знам. Мајка, биолог,…

Денот на социјалните мрежи

Втора година по ред во Мaкедонија се огранизира ден на социјалните мрежи во рамките…

Критична маса #14: Скала не е за тркала!

  Критична маса #14: Скала не е за тркала!   Датум: 26.06.2013 Тргнување: 19:00, паркинг зад…

Тролање мрежа на мрежа!

Друштвени (социјални) мрежи насекаде. Фатени во пајажина, нужда, навика или забава? И, мета на…

Во пар е најубаво!

 Патуваат, се сакаат, фотографираат, а во меѓувреме твитаат: @ednaivana & @lacialec   Повеќе фотки…