Category - СТИЛ

tsnaslovna

Сите ја сакаат Tilda Swinton

Сите ја сакаат Tilda Swinton. Модна икона? Идеална жена? Го прашавме модниот дизајнер Ненад Секирарски. Основната карактеристика на секое појавување...

hbz-mfw-ss13-street-style-092012-07-lgn

Пролет 2013: Street Style

Уредно фаќавме белешки за сите трендови прикажани на модните ревии, но сепак она што се случува на улиците е тоа што не инспирира во одредувањето на...