Category - СТИЛ

fall-layers nas

Есен во слоеви

Есен. Ладно утро, топло пладне. И ете, проблем, што да се облече. Наједноставното решение е комбинација на неколку парчиња гардероба…во слоеви...

me kanat na svadba

Ме канат на свадба!

Лето е и се намножија свадбите. Нека им е со среќа на младенците а, вам со изборот на облека и модни додатоци. Облеката за свадба, ако сте гостинка...

tennis nasl1

Game, Set, Match…Fashion!

Сезона на тенис на отворено и официјално е отворена!  Roland Garros па, Wimbledon! Кралски спорт. Одбрана публика. Богати спонзори. Нема...

Dress

Златни девојки

И после толку топло-ладни денови еве стасавме до јуни. Летото и официјално може да започне. Редно е да ги отфрлите темните парчиња гардероба и да ги...

canfest

Црно-белиот Кан

Времето во Кан за време на Фестивалот беше доста тмурно: дожд, дожд и повторно дожд. Можеби тоа беше и причината за изборот на боја која ја...