СЕШТОЛОГИЈА

Твитер водич: Основи на твитањето

Твитер е real-time друштвена и информациска мрежа, која овозможува брзо споделување на информации. Твитерот…

Велигденски декорации за вашиот дом

Еве неколку идеи за украсување на вашиот дом за Велигден. Материјалите се лесно достапни,…

Велигденско дрво

Интересна идеја за украсување на дрвото во вашиот двор. Потребни ви се мноооогу јајца!…

Lego мега брод

Ова не е било како Лего брод, ова е огромен брод ,кој е изработуван…

Оптички илузии

Пред вас се неколку слики, кои доколку ги загледате подолго ќе почнат привидно да…

Детски маски

Детски маски Се ближи Први Април, денот на шегата . Ви претставуваме николку детски…

Мачји хороскоп

Проверете го вашиот хороскопски знак. И вие би сакале да имате 9 животи зарем…

3D Забава

  Имате слободно време на работа? (Нормално дека сте државен службеник) Facebook и YouTube…