Category - СЕШТОЛОГИЈА

paper airplane

Чичко, пушти летки!

Досадно ви е? Ги броите деновите до годишниот одмор? Или само сакате да си играте со децата? Па, покажете им дека ”ве бива” од обичен лист хартија да...