Category - СЕШТОЛОГИЈА

zegarence-N

Се роди Зегаренце!

Редок хибриден вид, помеѓу зебра и магаре се роди во Италија пред неколку месеци. Преслаткото животно -”зегаренце” се вика Ипо и е единствено од...