ПОИНТ

Перцепција и Имагинација

Гледам некои слики. Се прашувам од каде доаѓаат, како ли само на авторот му…

Да Живее Едно Мај!

Денес е Први Мај! Празник на трудот. Работнички права, загарантирана минимална плата, 40-часовна работна…

Семе за ново доба

Дали луѓето се заинтересирани да читаат магазин кој се фокусира на позитивното? Дали се…

Студентски: Lux et veritas!

Сите посакуваме да ги искусиме студентските денови . Секој од нас потајно се надева…

”Аман од ова Фејсбуков” Провокација

Читам разни статуси од типот ”Овој Фејсбуков е опасен, има многу лаги и лажни…

Најчитаните статии или листи на срамот ?!?

Здраво читателу! Добредојде во презентацијата на најчитаните статии во македонските портали.      …

Феномен(и)

Феномен свекрва и снаа. Една со љубов раѓа, друга со љубов се мажи. Субјектот…