Category - КУЛТУРА

krsl.umet.nasl

Пази, кршливо!

Сигурно кога бевте мали, мајка ви ве опоменуваше да пазите на кршливите стаклени украси. Најчесто се тоа минијатури, но еве некој се решил да направи...