ГИФ

Гифчиња 4

Гифчиња 3

Гифчиња 2

 

Гифчиња 1

Мрдање – гифчиња

Четири интересни гифчиња

Збрлавитис!

Жешко, жешко….  У јуни 40 степени, ајде бееее!   Шо викаш, кој, аааа….ок 🙂 …

”Подвижна” љубов

За љубовта се пишуваат стихови, се пеат песни, се прават луди работи… Среќна или…

Мрдањееееее!

 Три, позор, четири…сад!    Грдиот, многу грдиот и Клинт со пурата во епизода ”Пусти…

Размрдајте ги стомачните…со насмевка!

Бидете во топ кондиција, посебно стомачните мукули! Делува ако се смеете! Еве вака неделно,…

60 начини за…

GIF-от како кратка форма за брза презентација на сликички станува се популарен. Иако претежно…

Спортисти или глумци?

Спортски гифчиња, на тема глумци во спортот! Профи се…и како спортисти и како глумци!…

Забавно: ГИФ-чиња, така, малку блесави ;)

Анимирани, шарени, забавни. ГИФ-овите се составен дел од т.н.р. интернет култура. Не дека ние…

Мрда, мрда…GIF!

Понекогаш ни зборовите ни сликите не можат да го доловат моментот, затоа гифчиња:  

Вирални гифчиња…пази топкаааа!

Неколку гифчиња со инциденти со топка Кај си бе другарче? Роналдооо и гоооо….. Добар…