ГИФ

Гифчиња 13

Гифчиња 12

 

Гифчиња 11

 

Гифчиња 10

 

Гифчиња 9

Гифчиња 8

 

Гифчиња 7

Палци горе!

Ноемвриските утра се можеби студени и по малку досадни, но овие гифчиња ќе ве…

Гифосани фацијални експресии

Кога те канат да одиш некаде а, тебе не ти се оди, ама немаш,…

Сè се движи

Да им се даде движење на статичните објекти е тешко изводлива задача. Но, не…

Гифчиња 6

 

Факти за животните раскажани преку гифчиња

На QI (Quite Interesting) , Британски телевизиски квиз со забавно-комичен карактер, се поставуваат прашања од разни…

Гифчиња 5