ДОМ

Енергетски ефикасни објекти

Најновите трендови во градежништвото тежат кон енергетски ефикасни објекти. Zero-energy building, позната и како…

Гаџети – малите нешта за важните работи

Гаџети (англ. Gadgets) се мали предмети кои извршуваат одредена функција. Обично се технолошки апарати…

Велигденски декорации за вашиот дом

Еве неколку идеи за украсување на вашиот дом за Велигден. Материјалите се лесно достапни,…