АРХИТЕКТУРА

Шарената колиба во Vaňov

До куќата тешко се доаѓа. Лоцирана е на стрмнината над селото. Градината е свртена…

Современ дизајн за палата од дрво

Главна одлика на дизајнот и планирањето на овој прекрасен дом на италијанското семејство во…

Реновирајте! Современ дизајн со многу светлина

Пролетта е идеално време за отпочнување со нови градби или пак со реновирање на…

Ентериер: Пролетно освежување

Сакате да смените нешто во вашиот дом? И тоа да го направите со скромен…

Детски соби

Кралствата на нашите принцови и принцези! Ова е колекција на слики од детски соби…

Апартман од соништата

Овој апартман е направен во стара саат кула во ексклузивниот дел на Бруклин наречен…

Енергетски ефикасни објекти

Најновите трендови во градежништвото тежат кон енергетски ефикасни објекти. Zero-energy building, позната и како…

Големиот кинески ѕид

Кинескиот ѕид е најголемата градба на светот. Се протега од степите на средна Азија…