Category - АРХИТЕКТУРА

anasd

Куќа покрај брегот

Езеро Ванака, Нов Зеланд. И една прекрасна куќа покрај брегот. Дизајнот и изработката на куќата со површина од 440м² се одлично вклопени во околината...