Author Description

i999y

Author Posts

Дневна доза 24.04.2013

За Ваше утринско расположение тука е дневната доза

Дневна доза 23.04.2013

Денешниот избор на фотографии за Ваше расположение и почеток на денот

Дневна доза 22.04.2013

Дневна доза на смешни фотографии, за полесно да ви почне денот

Дневна доза 19.04.2013

Дневна доза на фотографии за Ваше подобро расположение

Дневна доза 18.04.2013

Дневна доза на духовити и смешни фотографии за Вашето расположение

Дневна доза 17.04.2013

Дневна доза на духовити и смешни фотографии за Вашето расположение

Дневна доза 23.03.2013

Дневна доза на духовити и смешни фотографии за Вашето расположение  

Дневна доза 16.03.2013

Дневна колекција на интересни и смешни слики. Погледнете. Насмевнете се 🙂