Author Description

extrapointmag

Author Posts

Дневна доза 16.03.2013

Дневна колекција на интересни и смешни слики. Погледнете. Насмевнете се 🙂

Мачји хороскоп

Проверете го вашиот хороскопски знак. И вие би сакале да имате 9 животи зарем не? 🙂  …

3D Забава

  Имате слободно време на работа? (Нормално дека сте државен службеник) Facebook и YouTube ви е блокиран….

Автомобили: Ferrari FF 2012

Ferrari FF ( FF -for four  FF-4WD ) Прво Ферари со погон на сите четири тркала, прв…

Тоа време од годината

Декември. Највеселиот месец во годината. Како што велат во песните ”кога сите се насмеани”,”кога сите празнуваат”, ”кога…

Нека дојде мај

Ноември. Рецесија. Криза. Штрајкови. Незадоволство. Луѓе во очај. Богатите, побогати, сиромашните на просјачки стап. Ова е сликата на…