Author Description

extrapointmag

Author Posts

”Аман од ова Фејсбуков” Провокација

Читам разни статуси од типот ”Овој Фејсбуков е опасен, има многу лаги и лажни пријатели, секој навлегува…

Најчитаните статии или листи на срамот ?!?

Здраво читателу! Добредојде во презентацијата на најчитаните статии во македонските портали.            …

Феномен(и)

Феномен свекрва и снаа. Една со љубов раѓа, друга со љубов се мажи. Субјектот е заеднички. Почнува…

Доктор или пријател?

Голем дел од ”обичниот свет” едноставно копнее да има доктор пријател. Не е важно дали е општ…

Да се биде успешен и богат

Да се биде богат…. загарантиран опстанок, моќ, гламур. Секој сака да биде богат поради овие причини. Успешен…

Итар Пејо и маркетингот

Во ерата на брзо пренесување на рекламните пораки и милион начини како тоа да биде успешно и…

Дневна доза 19.04.2013

Дневна доза на фотографии за Ваше подобро расположение

Дневна доза 18.04.2013

Дневна доза на духовити и смешни фотографии за Вашето расположение

Анестезија…на ЕКВ

Добро знаш сваку реч, сваки знак како најлакше, најбрже, најслађе рећи одлазим. Растемо, пазимо, случајно газимо твоје…

Лековити билки: Маточина

МАТОЧИНА , пчелник, лимон трева (Melissa officinalis L.) Лекарско име: Folia Melissae Расте во градините , како полудива…

Hong Yi-Red – Уметност и храна

Hong Yi е Малезиска уметничка и архитект. Ова е нејзиниот проект изразен преку храна. Материјалот користен во…

Дневна доза 17.04.2013

Дневна доза на духовити и смешни фотографии за Вашето расположение

Lego мега брод

Ова не е било како Лего брод, ова е огромен брод ,кој е изработуван неколку дена. Младите…

Дневна доза 23.03.2013

Дневна доза на духовити и смешни фотографии за Вашето расположение  

Karen Caldicott. Спој на глина и шоу бизнис

Британската уметничка Karen Caldicott изработува скулптури од глина на познати личности од шоу бизнисот, политиката и секојдневниот…

Кинески градини. Дали е ова Рајот?

Доживејте ги прекрасните кинески градини. Со неверојатна прецизност и во дослух со природата преку спојот на боите…

Оптички илузии

Пред вас се неколку слики, кои доколку ги загледате подолго ќе почнат привидно да се движат! Не…

Детски маски

Детски маски Се ближи Први Април, денот на шегата . Ви претставуваме николку детски маски, кои може…