Author - Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

Забавно пиење чај

Не мора да го пиете точно во 5 часот попладне, не мора да се правите ”Енглези”, топлото чајче е добредојдено во било кое време од денот. Планински, нане, овошен...

Теорија на забава

Скриената камера има пред сè намера да нè забави и насмее. Но, Швеѓаните се досетиле на нешто уште поинтересно и поучно. Да се смени свеста на јавноста за важноста на...

Резба за Гинис

На кинескиот уметник Женг Чунхуи му беа потребни 4 години да ја создаде најголемата скулптура од дрво на светот. Резбата се круниса со овој епитет и неодамна влезе во...

Што да облечете: 50 нијанси сива!

Можеби книгата не ви се допадна и можеби Кристијан Греј не ви е секси но, тоа сигурно не значи дека треба да ја одбегнете сивата боја. Напротив, оваа сезона, користете...

Палци горе!

Ноемвриските утра се можеби студени и по малку досадни, но овие гифчиња ќе ве ”стоплат” и ќе ве подготват за ситуациите со кои ќе се справувате во текот на денот. Некои...

Дарина во потрошувачкиот свет

Daryna Kossar, дизајнерка и фотографка од Киев, наместо да појадува и да се шминка, својата креативност ја изразува со елементите кои се составен дел од тие две...