Author Description

Ginka Ristova Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

Author Posts

Доктор или пријател?

Голем дел од ”обичниот свет” едноставно копнее да има доктор пријател. Не е важно дали е општ…

Да се биде успешен и богат

Да се биде богат…. загарантиран опстанок, моќ, гламур. Секој сака да биде богат поради овие причини. Успешен…

Итар Пејо и маркетингот

Во ерата на брзо пренесување на рекламните пораки и милион начини како тоа да биде успешно и…

Анестезија…на ЕКВ

Добро знаш сваку реч, сваки знак како најлакше, најбрже, најслађе рећи одлазим. Растемо, пазимо, случајно газимо твоје…

Лековити билки: Маточина

МАТОЧИНА , пчелник, лимон трева (Melissa officinalis L.) Лекарско име: Folia Melissae Расте во градините , како полудива…

Hong Yi-Red – Уметност и храна

Hong Yi е Малезиска уметничка и архитект. Ова е нејзиниот проект изразен преку храна. Материјалот користен во…

Lego мега брод

Ова не е било како Лего брод, ова е огромен брод ,кој е изработуван неколку дена. Младите…

Karen Caldicott. Спој на глина и шоу бизнис

Британската уметничка Karen Caldicott изработува скулптури од глина на познати личности од шоу бизнисот, политиката и секојдневниот…

Кинески градини. Дали е ова Рајот?

Доживејте ги прекрасните кинески градини. Со неверојатна прецизност и во дослух со природата преку спојот на боите…

Оптички илузии

Пред вас се неколку слики, кои доколку ги загледате подолго ќе почнат привидно да се движат! Не…

Детски маски

Детски маски Се ближи Први Април, денот на шегата . Ви претставуваме николку детски маски, кои може…

Мачји хороскоп

Проверете го вашиот хороскопски знак. И вие би сакале да имате 9 животи зарем не? 🙂  …

3D Забава

  Имате слободно време на работа? (Нормално дека сте државен службеник) Facebook и YouTube ви е блокиран….

Автомобили: Ferrari FF 2012

Ferrari FF ( FF -for four  FF-4WD ) Прво Ферари со погон на сите четири тркала, прв…

Тоа време од годината

Декември. Највеселиот месец во годината. Како што велат во песните ”кога сите се насмеани”,”кога сите празнуваат”, ”кога…

Нека дојде мај

Ноември. Рецесија. Криза. Штрајкови. Незадоволство. Луѓе во очај. Богатите, побогати, сиромашните на просјачки стап. Ова е сликата на…