Author - Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

Уметност на асфалтот

Секоја година година во градот Лејк Ворт на Флорида се одржува овој необичен уличен фестивал. Оваа година се одржа на 22-23 февруари , и тоа јубилејниот 2оти фестивал...

Влакнести чорапи

 Кинеските производители создадоа чорапи кои треба да ги одвратат перверзните погледи кон младите девојки  Една англиска модна блогерка реши ова да го тестира...

Е ова сигурно не сте го знаеле

Е ова сигурно не сте го знаеле!! Имате милениче желка? Доаѓа зима! Вашето милениче треба да потоне во зимски сон.Како и каде ако не сте знаеле…еве видете И да...

Можеби твитови

  Не се занесувајте дека може нешто да смените кај мажот.Освен ако не носи пелени Тимската работа служе секогаш некој друг да го обвиниш за неуспехот Секогаш...