Author Description

Ginka Ristova Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

Author Posts

Уметност по Фибоначи

Уметникот Jack Storms употребувајќи стакло и Фибоначиевата низа создава уметнички дела. Еве го резултатот    

Оскари 2015

Едно поинакво видување на овогодинешните оскари

20 Годишен чизбургер

Casey Dean во 1994 година купил чизбургер од McDonald’s. Еве како денес изгледа истиот чизбургер  

ВБУ МУЗИЧКИ РЕГИСТАР

ВБУ МУЗИЧКИ РЕГИСТАР Љубовта кон музиката на Васил Буралиев резултираше со создавање на нов сервис наречен ВБУ…

Seb Jarnot – Илустрации

Seb Jarnot е роден 1970 год. покрај брегот на Лоара. Студирал визуелни комуникации и неколку години работел…

Графити, уметност од улицата

Графитите претставуваат слики и знаци кои се сликаат или нанесуваат на јавни површини. Некои графитите се сметаат…

Најдоброто од ТВИТЕР 2014

Превземено од  http://i999y.blogspot.com/ Најдоброто од ТВИТЕР 2014    Алкохолот не ти е пријател..ама па реално гледано, кој…

Plymouth XNR: Убавицата од 1960 конечно на асфалтот

Дизајнот на Virgil Exner Sr. од 1960 за Plymouth XNR концептуалниот автомобил се базира на модифицирана шасија…

Планета Земја: Најљубезната домаќинка

Нашата планета.Зелена. Сина. Прекрасна. Најубавото место за живеење во целата галаксија. Погледнете ги фотографиите од оваа убавица….

Среќно селфи

Овие двајца правеа селфи!!! И имаа среќа                

Жешките навивачки

Во пресрет на 20то светското првенство во фудбал кое ќе се одржи во Бразил од 12 јуни до…

Албумот на Јао Минг

Фотки од Јао Минг, еден од највисоките играчи во НБА

Девојките од G.O.T

Game of trones G.O.T  моментално е голем светски хит. Дел од успехот на серијата се должи и…

Необичниот продавач на eBay

Ви треба дел за Вашиот мотор?  “Babenotincluded.” го има на eBay. Секси начин за продавање зар не?  …