Немаме срце да им се налутиме 🙂

64
Мамо, зошто не ти се допаѓаат моите мустаќи?
66
Хехе, а мислевте дека нема крај а?
10
Овој е од оние фломастери што не се бришат, на, на, на!
PUBLISHED by Catsmob.com
Нели се договоривме, Снешко да правиме? Еве јас почнав!
2-14
Тато рече дека новиот лаптоп му крцкал!. Јас еве да проверам што е тоа
2-10
Сакате да ми кажете дека нешто сум згрешил?
2-6
Уф, се изморив. Ама, мама ќе биде радосна кога ќе види дека има нова боја на троседот!
2-2
Кога ќе поласнам ќе бидам деколатор! Или како се викаше тоа?
13
Вака се чисти аквариум…башка, многу убаво мириса!
2
Да ја затворам вратата, да не избега снегот!

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

View all posts