За добра фотографија некои поединци одат до екстреми. Снимки од неверојатни висини, места и невозможни позиции… Секоја чест за ликовите на фотографиите, но и за фотографите кои се во непосредна близина.

Дали се работи за адреналинска зависност или да се провери до каде се капацитетите на човечкиот род или пак за потребите на уметничкиот впечаток, просудете сами. 

1

2

3

4

5

6

7

 

11

12

15

16

zapilili.ru; humor; girls; animals; fun; picdump; lol; wtf; pics; pictures; cute; pets; video; anektot; demotivators; demotivatori; new video; zapilili.ru

22

23

24

27

29

31

33

34

35

Travis Rice in action in Alaska, USA, on 3 May 2010.

37

38

PUBLISHED by catsmob.com

PUBLISHED by catsmob.com

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

View all posts