21312_219765968147931_1863484326_n

За нас

linkedincover

extrapoint.mk

Extrapoint Blog Magazine ви ги претставува најновите и најинтересните новини од живот, стил, мултимедија, достигнувањата во технологијата, ве развеселува со сештологија, ви ја храни душата со култура и уметност. Се, освен политика. Ќе ве прошетаме по светот и ќе ве прибереме дома. Понекогаш ќе критикуваме и скоро секогаш ќе ”мудруваме”.

Написите се во блог формат и авторите имаат целосна слобода со цел презентацијата на содржините да биде што поприемчива, кратка и јасна.

Ентузијастите што ги подготвуваат написите се добро познати на јавноста 🙂

 

Add comment

Your email address will not be published.