Уредно фаќавме белешки за сите трендови прикажани на модните ревии, но сепак она што се случува на улиците е тоа што не инспирира во одредувањето на трендот во модата.

Дамите за оваа пролет одбраа еклектична сина боја, црни кожни јакни,  ултра-модерни пуловери, маици со принт, бели штикли и се одзваа на повикот на дивината.

hbz-mfw-street-style-092312-09-lgn hbz-mfw-street-style-092312-21-lgn hbz-pfw-ss13-street-style-093012-01-lgn hbz-pfw-ss13-street-style-093012-18-lgn hbz-street-style-Paris-fw13-day3-05-lgn hbz-street-style-pfw-ss13-100112-216-lgn hbz-street-style-pfw-ss13-100212-15-lgn

 

 

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

View all posts