Сите нијанси на зелена. Минималистички пристап. Боемска рапсодија. Дизајнерите ги дефинираа трендовите во модните додатоци за сезона Пролет 2013. Унихроматската гардероба лесно ќе ја освежите со овие елегантни и впечатливи детали. Време е за шопинг!

Во прилог ви пренесуваме мал дел од она што ќе се носи оваа пролет.

САНДАЛИ, ROGER VIVIER
САНДАЛИ, ROGER VIVIER
ВЕЧЕРНА ПЛИК-ЧАНТИЧКА, PROENZA-SCHOULER
ВЕЧЕРНА ПЛИК-ЧАНТИЧКА, PROENZA-SCHOULER
ГЕРДАН, DIOR
ГЕРДАН, DIOR
ТОРБИЧКА СО КОПЧА, GUCCI
ТОРБИЧКА СО КОПЧА, GUCCI

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

View all posts