Априлското сонце е најверојатно ”виновникот” за инспирацијата на модните дизајнери. За оваа пролет објектот на желба е килибарот.  Асесоарите кои се актуелни оваа пролет задолжително се во знакот на овој кристал со прекрасна златно-кафена боја. Баш како априлското сонце.

Гердан, Alexander McQueen
Гердан, Alexander McQueen
Белегзија, Prada
Белегзија, Prada
Чизмичка со килибарна потпетица, Stella McCartney
Чизмичка со килибарна потпетица, Stella McCartney
Манжетна, Stella McCartney
Манжетна, Stella McCartney
Чантичка, Valentino Garavani
Чантичка, Valentino Garavani

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

View all posts